Vélemények a Lélektréningről


Nagy örömömre szolgál, hogy megismerhettelek Téged- titeket, ennyire kedves csapatban, azt hiszem, talán még sosem volt szerencsém "működni"...
Veronika

Sosem hittem volna, hogy egy ilyen kellemes beavató szertartás után válhatok fényes lélekké!
Éva

Csodás volt a két nap, minden aggályom elszállt. Kicsit féltem, hogy száraz lesz, sok adat, információ, ami nem köt le. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, szó sincs erről! Kiváló ritmusban változtak az egységek! Aggódtam, mennyire találom majd befogadónak a közeget, mennyire merek megnyílni. Ez is klappol. Megtartó a csapat, néhány társsal különösen összerezonáltunk. Úgy tűnik, mindenki lassan bontogatja a hagymahéjait és húzza elő a bajait / nembajait, ezt látni...
Éva

Igen, szívesen részt vennék ismétlőként a tavaszi lélektréningen is, mert az eddig két alkalom, az együtt töltött hétvége nagyon jót tesz nekem és - noha felötlött bennem, hogy jaj de kár, hogy egyszer véget ér, mi lesz a 4 hétvége után - megkaptam a választ. Lehet folytatni! :-)
Szeretném neked elmondani, hogy nagyon jónak tartom, amit csinálsz, hogy viszonylag ritkán (havonta egyszer) találkozunk, de akkor viszonylag intenzíven (2 nap reggeltől estig), mert így bőven van lehetőség a házi feladatokra, ami alatt én azt értem, hogy az ember elkezd dolgozni magán. Nem csak előadásokra, tanfolyamokra jár és könyveket olvas, hanem mindezeket elkezdi áttenni a gyakorlatba. 10 éve foglalkozom ezekkel a témákkal, néhány segítőhöz is volt szerencsém, de a te módszereddel sikerült tényleg elkezdenem "csinálni" :-)))
Köszönöm szépen és nagyon várom a legközelebbi alkalmat!  
Emese

Nagyon örülök hogy megismertelek és tanulhatok tőled.
Léna

Ildi fénysebességgel pásztázza a Tejútat új tudások feltérképezésére, lehozatalára.
Teri

Az elmúlt hetekben sokat gondoltam rád. Hihetetlen megérzeseid voltak velem kapcsolatban. Azok a mondatok nap mint nap eszembe jutnak, és nagy-nagy szeretet tölt el, ha rád gondolok. ..soha nem felejtem el. Nagyon köszönöm a veled való találkozást.
Nóri

Tar Ildikó, te vagy az a terapeuta, akivel a pici elmozdulások is óriásiak. Egész lényed képes tanítani oly módon, hogy segítségeddel az emberek a megérzést jelekké, a jeleket jelentéssé, a tudást pedig gyakorlattá transzformálják. Úgy segítesz, hogy az nem fáj, hanem inspirál, megnyugtat, kisimít. Te is képes vagy megválaszolni az embereknek azon kérdéseit, amelyeket még senkinek nem mertek feltenni vagy senki sem tudott rájuk válaszolni, mert visszajuttatod őket lényük közzéppontjához, ahol minden válasz megtalálható és ahol mindent lehet. 
üdv: Emese

Szeretném Neked megköszönni ezúton is a hétvégi Lélektréningelést. Azon ámulok, hogy sok-sok keresés után, Te milyen jól, érthetően, egyszerűen rá tudod vezetni az embert, hogyan és pontosan miért is adja meg magát a változásnak, a problémáknak mik az okai, a változtatásnak mik lesznek a következményei, és fantasztikus, hogy el tudom hinni, a hibáimért nem vagyok elítélhető, és nem is kell, hogy az legyek.
Mindezt teszed olyan kedvesen, partnerien, mégis hihetetlen tudással, precizitással és felkészültséggel. Fontosnak tartom, hogy ezt elmondjam, mert az ember (gondolom sokan mások is a csoportból), rengeteg előadáson, iskolában, tanfolyamon stb, azonkívül könyvek, filmek stb. által próbálja előbbre rúgdosni magát az életben, megérteni magát és a környezetét, és sokszor - legalábbis nekem az a tapasztalatom - hogy a spirituális, ezoterikus aktuális eszmék elképesztő módon átitatódtak sztereotípiákkal, valamilyen híres ember "izmusaival", agyszüleményével, fanatizmusával, hiedelmeivel. Ezek engem sokszor kifejezetten dühítenek, mert felszínes válaszokat adnak, nem merülnek mélységekbe, ezért valódi megoldásokat sokszor nem adnak, csak egy újabb hitet, újabb vallást, aminek pont ugyanazok a hibái, mint amelyeket más ("hivatalos") vallások által már ismerünk.
Nagyon örülök neki, hogy Szabó Judit után Téged is megleltelek, őt pont ugyanezek folytán zártam a szívembe, mert ő is azokat az ordító spiri-ezo kaptafákat zúzta szét, amelyek már évek óta dühítettek (és szülték az árnyékszemélyiségemet :-))
Brigi

Drága, drága Ildikó
nagyon szépet álmodtam ma (imádnád te is), a Nap is kisütött, úgy érzem, ennek a nagy örömnek és jó érzésnek te is részese vagy! köszönöm
Nóri

Életrajz
Előadásaim
Írásaim
Kezdőlap
Tanfolyamok
Álomklub
Kapcsolat