Munkatárs

Kurkó Aranka - masszőr

Magamról
Jó pár évvel ezelőtt, az álmaim útmutatására elindultam a természetgyógyászat irányába. Először kicsit bátortalanul, de szent meggyőződéssel haladtam tovább, sok természetgyógyászati iskolában megfordultam egy-egy tanfolyam erejéig. Tanultam talpmasszázst, frissítő masszázst, kínai (akupresszúrás) masszázst. Időközen rátaláltam a jógára, mely sokat segített testi-lelki-szellemi fejlődésemben. Mindehhez még hozzájött a pránanadi, egy csodálatos spirituális fejlődés. Hálás vagyok az Égieknek, hogy álmaimon keresztül megmutatták, merre menjek, hol  a helyem. Mindazt, amit megtanultam, átéltem, szeretném továbbadni, akinek szülsége van rá, vagy kíváncsi, esetleg csak egy jó beszélgetésre vágyik egy talpmasszázzsal összekötve, vagy meg szeretné ismerni testét-lelkét a jógán keresztül.
Szeretettel várok minden érdeklődőt:
Kurkó Aranka, alternatív mozgás-és masszázsterapeuta.

Elérhetőség:  +36 20 524 9900 telefonszámon.
E-mail:             kurkoari@freemail.hu             

Jóga a mindennapokra
A jóga önmagunk és a világ megismerésének legtökéletesebb eszköze. Testtudatosságunkat, önuralmunkat, hajlékonyságunkat és koordinációs készségünket fejleszti.
A jóga ászanák vagy testtartások megolajozzák a testet, általuk az izmok és ízületek rugalmassá válnak, megélénkül a vérkeringés, és a belső szervek működése javul. A légző gyakorlatok kiegyensúlyozzák az idegrendszert, a relaxációs elemek pedig ellazítják a szervezetet és oldják a lelki feszültségeket. A jóga segítségével életünk minden területén hatékonyabbak, kiegyensúlyozottabbak, nyitottabbak lehetünk a mindennapjainkban.
Kiscsoportos alapfoglalkozások.
Időtartama: 90 perc.

Reflexológia - talpmasszázs
A reflexzónák masszázsát, mint az egészségmegőrzés természetes módját, sok nép ősidők óta ismeri. A talp masszázsával hatást gyakorolhatunk a vérkeringésre, központi idegrendszerre, és belső szervekre. A reflexológia betegségek kiegészítő kezeléseként is nagyon fontos. Használható fájdalomcsillapításra, salaktalanításra, vérkeringés élénkítésére, stressz oldásra, lazításra.
Akupresszúrás masszázs
A hagyományos kínai orvoslás kiegészítő része ez a masszázsfajta, mely a test meridián pályáin dolgozik, az akupunktúrás pontok ingerlésével serkenti az energiák keringését. Ezen kívül segíti az egyensúly helyreállítását, és az energiablokkok feloldását. Különösen ajánlott stresszben, legyengült immunrendszerrel rendelkezőknek, és bárkinek, aki egyszerűen csak egy kis lazításra vágyik.

Pránanadi
A pránanadi szanszkrit eredetű szó. Jelentése: univerzális életerő csatorna. A testbe bevitt prána (kozmikus energia, életerő) a nadikon (vezetékeken) halad keresztül.  Ez egy sok ezer éves önmagunk és mások gyógyítására alkalmas módszer, mely segít a félelem, harag, depresszió, aggodalom, és még sok más negatív energia leküzdésében. Serkenti a kreativitást és teljesítőképességet.
Életrajz
Előadásaim
Írásaim
Kezdőlap
Tanfolyamok
Álomklub
Kapcsolat